Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUZETE SVE MJERE
Povratak na članak

U HNS-u komentirali priče o neredima na Maksimiru: 'Navijače ćemo kvalitetno i temeljito pregledati'

- Želimo da se svi ugodno osjećaju na stadionu, da se nemaju čega bojati, bilo kakvih nemilih scena kakvih je bilo u ranijem preriodu - rekao je povjerenik HNS-a za sigurnost Miroslav Marković

Komentari 4

KU
kupatilo
00:57 24.03.2017.

Bilo bi sramota da mi pravi i iskreni navijači dozvolimo huliganima da naprave bilo kakvu stvar kojabi nastetila reprezentaciji a i ugledu samih nas hrvata.Dosta je bilo sramocenja i ponizavanja bjednika zbog kojih igramo pred praznim tribinama pola kvalifikacija.Orepicu date vidimo na djelu.Na rijecima si kao i Ostoic.

VL
DH
dalibor.hren
09:05 24.03.2017.

Mislim da je pirotehnika već na stadionu! Tribine bi trebalo obići SAD!

VL
DZ
daaa_ziher
23:11 23.03.2017.

ma kakvi navijaci, od tih 23 tisuce ljudi njih 20 000 je kupilo karte jer su bile jeftine i da ubiju vrijeme nekako. kome je uopće do navijanja kad je stanje u drzavi ovako jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.