Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osipanje bijelih

U Hajduku razmišljaju o povratku Nike Kranjčara

Niko Kranjčar
Foto: PA/Pixsell
1/8
18.01.2016.
u 12:00

Nikola Vlašić ima problema s potrbušnicom, posebno će raditi deset dana i možda neće odmah ići na pripreme u Tursku.

U zanimljivom tjednu, uoči odlaska na pripreme u Tursku, Hajduk se bavi prodajama... Veliko je pitanje tko će se sve naći na listi putnika Damira Burića za odlazak u turski Belek, jer je u Poljudu prijelazni rok u vrućoj fazi.

Sigurno neće biti Mije Caktaša, koji je otišao u Njemačku na liječničke preglede. Prođe li sve u redu, potpisat će za ruski Rubin iz Kazanja, a Hajduku će pripasti milijun eura.

No, još sve nije riješeno s odlaskom Gorana Milovića u turski Eskisehirspor. Još se uvijek natežu oko odštete, Milović je čak spreman i odreći se dijela plaće (da bi Hajduk došao do 400.000 eura odštete), ali traži četverogodišnji, a ne trogodišnji ugovor. O tim je stvarima trebao raspravljati Hajdukov Nadzorni odbor, koji je u nedjelju više od pet sati sastančio u Poljudu.

Možda su u NO-u saslušali i ideju koja se može čuti oko kluba, o tome da se i Hajduk uključi u utrku za Nikom Kranjčarom.  

Od dnevnih vijesti, valja notirati ozljedu Nikole Vlašića, potrbušnica ga već dugo muči. Propisan mu je poseban rad u idućih desetak dana, moguće je da i ne ode odmah s momčadi na pripreme u Tursku.

>> Niko Kranjčar želi u klub koji se bori za naslov, na razinu više od HNL-a

>> Niko Kranjčar je slobodan igrač, raskinuo ugovor s Dinamom

Komentara 12

DU
Deleted user
12:24 18.01.2016.

E sad taj novac,milijun eura, treba pametno investirati.Mislim kada se odbije dio koji ide Caktašu,plate zaostaci plaća Brbljića,dio reketa za kum Ljubu i dio humanitarne pomoći za SDP,ostaje 100 000 eura.Za to u Kini kupiti 100 000 japanki po 1 euro(one u Japanu su preskupe) na njih odštampati Hajdukov grb i prodavati ih po 2 eura.Pošto Hajduk ima oko milijardu i tristo pedeset i dva člana koji će se potući da dođu do hajdučkih japanki a samim time će i cijena rasti i evo love do krova! Bit će još pojačanja iz druge Indijske lige ! Titula se smiješi Ozrene !A sad ,što Hajduk razmišlja o Kranjčaru,hm,razmišljaš i ti Ozrene o Politzerovoj nagradi,Brbljić o tituli,kum Ljubo o Jugi,a ja o Jeniffer Lopez,ali o pravoj ,a ne onoj lošoj kopiji Mirti,kužiš?

Avatar petrolio
petrolio
12:36 18.01.2016.

a najbolja fora je maslačenje o 10 mil. EUR za vlašića u jednom drugom članku u VL! eeeej, 10 mil.EUR!?!?? pa ni mamić ga ne bi uspio uvaliti za te pare, a kamo li hajduk!

Avatar petrolio
petrolio
12:35 18.01.2016.

kranjčar će biti novi slučaj milevski u hajduku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije