Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek i Hajduk moraju igrati na pobjedu

U Gradskom vrtu se sprema spektakl: Ulaznice za derbi rasprodane

Navijači na utakmici Osijek - Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
03.04.2022.
u 13:00

A današnji derbi bit će vatren i na tribinama jer sve ulaznice su rasprodane! Gradski vrt će biti popunjen u maksimalnom broju nakon što su se iz kluba odlučili na opciju 50 posto koja podrazumijeva napokon ukidanje COVID potvrda kao uvjeta za ulazak na tribine. Iskoriste li pravo na ulaznicu svi pretplatnici, kojih je oko 3000, današnji derbi gledat će 8564 navijača

U derbiju 29. kola Prve HNL Osijek će danas u 19.30 u Gradskom vrtu dočekati Hajduk. Ako je suditi po Bjeličinu nizu, koji je bez poraza protiv Hajduka u svih šest utakmica otkako je na klupi Osijeka, zna se tko je današnji favorit. No trener Hajduka Dambrauskas misli drugačije.

– U prošlim derbijima nismo pronašli magiju da zabijemo taj gol, ali to su takve utakmice. Mogu vam obećati jednu stvar, a to je da se u Osijek ne idemo braniti i čekati šanse. Idemo se nametnuti, napadati i preuzeti rizik. Igrači su svjesni važnosti ove utakmice. Nadam se da ćemo u nedjelju biti precizniji pred golom nego u nekim utakmicama prošli mjesec i iskoristiti prilike. Osijek je momčad koja stalno traži protivničke slabosti i na temelju toga radi prilagodbe. Svaki put pokušavaju iznenaditi protivnika. Jako su dobri u obrani, a mi imamo jednu od najboljih napadačkih ekipa. Osijek će čekati naše pogreške i mi si ih ne možemo priuštiti. Moramo naći dobar balans između toga koliko ćemo riskirati, a koliko braniti naš gol – kaže Valdas.

U Osijeku igraju Mijo Caktaš i Darko Nejašmić, dva bivša hajdukovca.

– Njihov trener treba ih motivirati da se osjećaju dobro protiv Hajduka. Mislim da se svaki igrač želi dokazati protiv starog kluba, ali to nije naša briga. Osijek je vrhunska momčad, s razlogom je tu gdje jest. Ima dobre igrače, dobrog trenera i svoj stil igre – odgovorio je Dambrauskas.

A današnji derbi bit će vatren i na tribinama jer sve ulaznice su rasprodane! Gradski vrt će biti popunjen u maksimalnom broju nakon što su se iz kluba odlučili na opciju 50 posto koja podrazumijeva napokon ukidanje COVID potvrda kao uvjeta za ulazak na tribine. Iskoriste li pravo na ulaznicu svi pretplatnici, kojih je oko 3000, današnji derbi gledat će 8564 navijača. 

>> Hrvatska skupina na SP-u:

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
13:10 03.04.2022.

Ajmo Osječe!!! Razbij tovarčićima svaku nadu o frituli!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije