Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EHF LIGA PRVAKA

'U Francusku ne idemo s bijelom zastavom. Vjerujem da ćemo na karakter i srce izbaciti Montpellier'

Susret Zagreba i Montpelliera u osmini finala EHF Lige prvaka
Luka Stanzl/PIXSELL
01.04.2024.
u 16:00

"Očekuje nas utakmica vrlo slična onoj u Zagrebu, ali mi vjerujemo da ćemo imati bolju izvedbu. Vjerujemo da će utakmica biti čvrsta i borbena i da će zadnjih deset minuta odlučivati o prolazu", rekao je trener Nikolić otkrivajući koja su njegova očekivanja od utakmice.

Pred rukometašima Zagreba uzvratni je dvoboj eliminacijskog dijela osmine finala EHF Lige prvaka protiv Montpelliera, a trener Andrija Nikolić i igrač Ivan Ćupić očekuju sličnu utakmicu kakva je bila prošli tjedan u Zagrebu, vjerujući da mogu izvući pozitivan rezultat.  "Očekuje nas utakmica vrlo slična onoj u Zagrebu, ali mi vjerujemo da ćemo imati bolju izvedbu. Vjerujemo da će utakmica biti čvrsta i borbena i da će zadnjih deset minuta odlučivati o prolazu", rekao je trener Nikolić otkrivajući koja su njegova očekivanja od utakmice.

VEZANI ČLANCI:

"Ne idemo tamo s bijelom zastavom. Znamo da možemo odigrati bolju utakmicu nego u Zagrebu i da se s pravom možemo nadati da možemo izbaciti Montpellier", zaključio je.

Sličnu utakmicu kao prošli tjedan očekuje i Ćupić.

"Normalno je da ćemo i Montepllier i mi probati nešto novo i drugačije, ali između dvije utakmice je prošlo samo sedam dana,  Malo je očekivati da će se nešto promijeniti, to će biti slična utakmica onoj prvoj - borbena i teška s puno preokreta. Ali vjerujem da na karakter, na mišiće, hladnu glavu i veliko srce možemo postići pozitivan rezultat", dodao je Ćupić.

VEZANI ČLANCI:

"Kao uvijek idemo pružiti pravu utakmicu, ostavili smo dobar dojam, imamo aktivan rezultat iz Zagreba. Montpellier je favorit na svom terenu, ali mislim da možemo odigrati pravih muških 60 minuti i vjerujemo da možemo proći", zaključio je.

Prva utakmica u Zagrebu prošli tjedan završila je rezultatom 27-27, a druga je na rasporedu u srijedu, 3. travnja i počinje u 20.45 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije