Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI

U finalu Hrvatskoga vaterpolskog kupa Jug i Mladost

Mladost
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
23.11.2019.
u 22:08

Uvjeren sam da će Mladost odigrati puno bolje nego u posljednje tri utakmice, previše je tu dobrih igrača. Očekujem otvoren i zanimljiv finale - najavio je Jugov trener Vjeko Kobešćak

U finalu Hrvatskoga vaterpolskog kupa, u nedjelju u 18.45 sati (HRT 2), sučelit će se dubrovački Jug i zagrebačka Mladost. U polufinalnim dvobojima završnoga turnira u Splitu puno više neizvjesnosti, neočekivano, bilo je u srazu Mladosti i Solarisa. Zagrepčani su uz četiri pogotka Luke Bukića pobijedili sa skromnih 11:8 (2:0, 3:3, 4:1, 2:4), a njihov trener Zoran Bajić nije bio posve zadovoljan.

- Nismo bili u željenom ritmu, nismo bili dovoljno aktivni u napadu i agresivni u obrani. U takvoj situaciji nije ni bilo prostora za odmor nekih igrača što smo možda planirali napraviti. U finalu ćemo morati biti puno više fokusirani jer očekuje nas težak suparnik - kazao je Bajić.

Jug se neočekivano lako obračunao s domaćim Jadranom pobijedivši ga sa 17:8 (Benić 4 pogotka za Jug), ali treba spomenuti da je domaćin bio oslabljen za neigranje Krapića.

- Uvjeren sam da će Mladost odigrati puno bolje nego u posljednje tri utakmice, previše je tu dobrih igrača. Očekujem otvoren i zanimljiv finale - najavio je Jugov trener Vjeko Kobešćak.

Prije muškoga, svoj finale odigrat će i vaterpolistice: u 16.30 o pobjedniku će odlučivati zagrebačka Mladost i splitski Jadran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije