Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Linz

U finalu Giorgi i Aleksandrova

Camila Giorgi
Foto: Reuters/Pixsell
13.10.2018.
u 19:44

Aleksandrova je u polufinalu pobijedila Njemicu Andreju Petkovic 0-6, 6-4, 6-0, dok je Giorgi slavila protiv Belgijanke Alison Van Uytvanck 6-3, 6-4.

U finalu WTA teniskog turnira u Linzu igrat će Ruskinja Ekaterina Aleksandrova (23) i Talijanka Camila Giorgi (26).

Aleksandrova je u polufinalu pobijedila Njemicu Andreju Petkovic 0-6, 6-4, 6-0, dok je Giorgi slavila protiv Belgijanke Alison Van Uytvanck 6-3, 6-4.

Bit će to njihov drugi međusobni susret. Prvi put su igrale 2016. u poljskim Katowicama, a slavila je talijanska tenisačica.

Za Aleksandrovu će ovo biti drugo finale nakon što je 2016. pobijedila u Limogesu, dok je Talijanka do sada nastupila u pet finala, a dobila je sam turnir u Rosmalenu 2015. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije