Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivamo tko je Nikola Hanžel

U Dinamu je 'mali Mamić': Bogat i moćan, u Skupštinu je ugurao čak i partizanovca

03.03.2024.
u 20:37

Hanžel je krenuo kao šofer, poslije je sudjelovao u privatizaciji Karlovačke tiskare, a sad je vlasnik Lana Grupe. Neki ga opisuju kao "malog Mamića"

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar antikomunist1
antikomunist1
21:02 03.03.2024.

Mediji su negativno počeli pisati. Za mene to znači da je čovjek dobar za Dinamo!

LO
Lojzek1967
04:50 04.03.2024.

Pa opće je poznato da je Hanžel pravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Karlovačke banke i da ga Kitarovića kao predsjednica zlorabeći institut koji joj je dan, njega i njegove osuđene suučesnike, pomilovala. Živjela Hrvatska!

DU
Deleted user
20:48 03.03.2024.

Šteta da g.Hanžel više ne gura matični Karlovac 1919.Sad je u Super Sport 2. Ligi pri vrhu.Volio bih opet vidjeti Karlovac u 1.HNL. Ako mogu nekakav Rudeš, V.Gorica ili Varaždin, morao bi i Karlovac. Ako Hanžel preuzme Dinamo,možda bi krozoz suradnju to bilo lakše. Inače, ljudi ne razumiju da danas velike klubove ne vode navijači i grupe građana u Upravi ,već sposobni menadžeri koji znaju kako donesti u klub 30,40, 60 miliona Eura...sve ostalo je trla baba lan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije