Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza

U Ciboni uvjereni da će sve biti u redu, no Vrbanc ne popušta

\'23.12.2010., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Zagreb - Euroliga, grupa C, 10. kolo, KK Cibona - Lietuvos Rytas. Babrauskas steponas, Goran Vrbanc.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
20.09.2011.
u 10:04

Bivši igrač i vjerovnik uporan je u traženju isplate dugovanja.

Kvalifikacije za Euroligu Cibona igra 29. rujna, što znači da igračima koji su tražili zaštitu ugovora moraju platiti 28. rujna

"Neću odustati od zahtjeva, tražim i dalje da mi isplate sve što mi duguju." To nam je i jučer rekao Goran Vrbanc koji je očito neumoljiv u svojim traženjima. Po njegovim riječima, Cibona mu duguje 915.000 kuna za prošlu sezonu, i približno toliko i za sezonu prije.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
jolly
10:51 20.09.2011.

Ima pravo. Ako mogu kupovati nove igrače (devetoricu), moraju platiti stare.

Avatar comandante
comandante
11:14 20.09.2011.

915000 za Vrbanca!!!!! Tko je to potpisao odmah u zatvor,sramota,Ima li sada Vebanc klub??? Nema, moze imati za 9500 kn.Ili prste ponude iz vana. U biti mu i ne trebaju ako naplati protekle dvije godine u Ciboni ako taj sav novac ide njemu u sta sumnjam.

NI
nisde
18:26 20.09.2011.

naravno da ima pravo na svoja potraživanja,ali toliki novci za njega. i onda netko priča da je samo lova u nogometu. milju kuna po sezoni za njega stvarno ne vjerujem zato sam napisao dva puta,nije ni čudo šta je cibona u banani kada su potpisivali takve ugovore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije