Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

U četvrtfinalu protiv opasnog Malija, igra se u nedjelju u 23 sata

Čile - Hrvatska U-17
Foto: Reuters
1/5
29.10.2015.
u 23:41

Mali je na ovom tuniru odigrao 0:0 protiv Belgije, reprezentacije koja je nas izbacila u osmini finala Eura.

Hrvatska U-17 pobijedila je večeras vršnjake iz Njemačke sa 2:0 i plasirala se u četvrtfinale SP-a. Tako je, nakon svjetskog prvaka Nigerije pao i europski doprvak. Naši su na turniru odigrali četiri utakmice i još su bez poraza (dvije pobjede i dva remija), a sljedeći nam je protivnik Mali. Taj će se susret odigrati u nedjelju u 23 sata po srednjoeuropskom vremenu.

Mali je večeras bio uvjerljiv protiv Sjeverne Koreje, slavio je sa 3:0. Haidara je zabio već u osmoj minuti, povisio je Maiga u 37., a konačni rezultat postavio je isti igrač u 48.

Mali je na ovom turniru odigrao 0:0 protiv Belgije, reprezentacije koja je nas izbacila u četvrtfinalu Eura ove godine. Nakon toga slavio je protiv Ekvadora 2:1, a u posljednjem kolu bio je bolji od Hondurasa sa 3:0.

>>'Ovo nam je najbolja utakmica u životu, zašto ne bismo otišli do kraja?'

>>Sjajna Hrvatska pobijedila Njemačku 2:0 i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva!

Komentara 5

JU
juma
00:34 30.10.2015.

Hrvatska U 17 protiv Malija U 21. Afričkim igračima je godine moguće utvrditi samo rendgenskim zrakama, odnosno mjerenjem koštanog srastanja. Medjutim već na prvi pogled se vidi kako su puno snažniji i brži od drugih reprezentacija. Bilo kakvi podatci iz matičnih knjiga, ako iste uopće postoje, jednako su vjerodostojni kao kada bi na ulici za godine pitali naše hrvatske starlete...

SL
stipe.lasic
00:22 30.10.2015.

Pohvale svim igracima posebno brekalo kojega svabe nisu mogli zaustaviti i golman semper kad je bilo gusto spasio nas,ostali svi vrlo dobri!

NF
nf
23:55 29.10.2015.

S nasom ovakvom igrom bi i Real pao, decki su odlicni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije