Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL 8. RUJNA

U Areni tri borbe za svjetske naslove

Ema Kozin
24.08.2018.
u 16:00

- Za cijenu ulaznice od 110 kuna nudimo velik broj mečeva, koji uključuju tri natjecanja za prvaka i najbolje od hrvatskog boksa - rekao je Karajica

Tri borbe za svjetske naslove dogovorene su 8. rujna u Areni Zagreb. Među njima je i meč neporažene slovenske boksačice Eme Kozin, koja se natječe s Meksikankom Irais Hernandez u borbi za WBC Silver pojas.

Tako se Kozin pridružila teškaškoj zvijezdi Filipu Hrgoviću, koji će odmjeriti snagu s Amirom Mansourom za WBC naslov, i dvostrukoj svjetskoj pobjednici Ivani Habazin, koja brani naslov prema IBO-u protiv Gifty Amanue Ankrah – u susretima koji obećavaju do sada najveću noć boksa u hrvatskom glavnom gradu.

Sa samo 19 godina Kozin se uistinu može pohvaliti impresivnim životopisom. Ta bivša svjetska prvakinja prema WBF-u ući će u ring u Areni Zagreb nakon pobjede nad bivšom svjetskom prvakinjom prema IBF-u Evom Bajić.

>>Pogledajte i kako je bivši trener Cro Copa u kući snimio provalnika

- To će biti još jedan uzbudljiv dodatak našom popisu mečeva večeri - rekao je promotor Nisse Sauerland u ime tima Sauerland.

- Fanovi u Areni Zagreb mogu se veseliti trima borbama za naslove uz još nekolicinu susreta koje ćemo uskoro objaviti - dodao je.

Željko Karajica, glavni izvršni direktor 7Sportsa, sportskog odjela ProSiebenSat.1 Group i direktor agencije za evente MMP Event GmbH kaže: 

- Za cijenu ulaznice od 110 kuna nudimo velik broj mečeva, koji uključuju tri natjecanja za prvaka i najbolje od hrvatskog boksa.

Cijene ulaznica za Zagreb Fight Night 8. rujna za meč Filipa Hrgovića i Amira Mansoura od 110 kuna dostupne su online na www.eventim.hr.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
17:59 24.08.2018.

Ahahahaha debela Ema Kozin se bori za svjetsku titulu, halooooo?!? Zašto LAŽETE narodu? Po Bosni je boksala (imala prodate mećeve za 200 eura), NI JEDNE PRAVE PROTIVNICE NIJE IMALA, HALOOOO?! Imate sve na BOXRECU, izvolite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije