Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATIVA HTS-A

U akademiji u Maksimiru treneri će biti i oba Gorana

Goran Ivanišević
Foto: Daniel Bockwoldt/DPA/PIXSELL
1/6
11.10.2016.
u 07:00

Hrvatski teniski savez želi na terenima Teniskog centra Maksimir oformiti Tenisku akademiju, pa je ovih dana, zajedno sa Zagrebačkim teniskim savezom, uputio Gradu Zagrebu molbu za dodjelu igrališta i dvorane na tom prostoru.

Radi se o 22 terena na otvorenom i dvorani u kojoj su četiri “tvrda” terena. Nosioci programa u Akademiji bili naši najbolji treneri: Goran Ivanišević, Iva Majoli, Željko Krajan, Igor Šarić, Goran Prpić i drugi. Centar izvrsnosti nudio bi različite oblike priprema tenisača svih uzrasta iz Hrvatske, ali i iz svijeta.

>> Hoće li TC Maksimir omogućiti nove velike uspjehe hrvatskog tenisa?

Komentara 1

PE
petarrr
07:50 11.10.2016.

Odlicno, napokon nesto lijepo za cuti. Moramo vise ulagati u trnis... A da ne kazem da je Maksimir idealno mjesto za to, oduvjek sportsko i drustveno okupljaliste!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije