Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ragbi

U-18 reprezentacija putuje na pripremni turnir u Beograd

Ragbi
Foto: Rugby.hr
17.03.2016.
u 16:19

Na ovaj turnir izbornik Vlado Ursić i trener Ivica Dinarina vode širi popis igrača te će nakon toga u nastavku priprema za Europsko prvenstvo izabrati 24 konačna putnika za Andoru

Pripreme za U-18 Europsko prvenstvo u ragbiju koje će se održati u Andori su u tijeku, a ovog vikenda naša mlada reprezentacija putuje na pripremni turnir u Beograd, na kojemu će, po zahtjevnom sistemu kakav nas čeka u Andori, odigrati nekoliko utakmica s reprezentacijama iz regije, piše Rugby.hr.

Na ovaj turnir izbornik Vlado Ursić i trener Ivica Dinarina vode širi popis igrača te će nakon toga u nastavku priprema za Europsko prvenstvo izabrati 24 konačna putnika za Andoru.

U Beograd putuju sljedeći igrači: Marin Ban (LOKOMOTIVA), Kristijan Marijančević (MAKARSKA), Borna Karapetrić, Fran Peršić, Borna Razvalić, Frane Zidić (MLADOST), Duje Bavčević, Ivan Bibić, Josip Boko, Ivan Ćurković, Bruno Đurović, Maximillian Keen, Ivan Josip Kordun, Domagoj Plazibat, Vinko Rudić, Ante Šarić, Grgo Vuletić (NADA), Luka Bikić, Dino Božić, Tomislav Fišić (NOVI ZAGREB), Ante Tomašević (SINJ), Anđelo Šimun Skelin (ŠIBENIK), Jonatan Diljaj, Domagoj Jurenec, Šimun Krmek, Antonio Ležajić, Silvio Malec, Domagoj Prelčec, Lovro Roguljić, Mate Šlanković i Ivan Tučić (ZAGREB).

>>Zašto zapravo više od 100 milijuna Amerikanaca svake godine fascinirano, ovisnički, satima, gleda Super Bowl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije