Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAUSTAVLJIV

Tyson: Westbrook je igrač čudesne energije

Russell Westbrook
Foto: Reuters/PIXSELL
19.12.2016.
u 07:00

- U svaku sekundu provedenu na terenu on ulaže nevjerojatnu energiju. Igra u punoj brzini, daje sve od sebe i dominira utakmicom svojom nevjerojatnom voljom - ustvrdio je suparnički sentar Tyson Chandler

 U pobjedi njegove Oklahome nad Phoenixom (114:101), Russell Westbrook upisao je 50. triple-double u karijeri. Ovaj put, ostavio je pečat s 22 asistencije, što mu je osobni rekord, ali i sa 26 koševa i 11 skokova.

- U svaku sekundu provedenu na terenu on ulaže nevjerojatnu energiju. Igra u punoj brzini, daje sve od sebe i dominira utakmicom svojom nevjerojatnom voljom - ustvrdio je suparnički sentar Tyson Chandler čiji je mladi hrvatski suigrač Dragan Bender u svojih devet i pol minuta ostao bez ubačaja. 

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
15:28 19.12.2016.

Paklen igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije