Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRON MIKE

Tyson secirao boksački meč stoljeća i zabrinut je za Mayweathera!

Mike Tyson
Press Association/Pixsell
07.03.2015.
u 12:53

- Floyd ne baca ni blizu 100 udaraca po rundi. On je više znanstvenik po tom pitanju. Statičan je za razliku od Pacquiaoa koji se cijelo vrijeme miče po ringu - pojasnio je Iron Mike.

2. svibnja ćemo biti svjedoci "meča stoljeća"- boksačke borbe između WBA/WBC prvaka, Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa.

Kao i pred svaki veliki meč, boksački stručnjaci daju svoja predviđanja. Ovaj put je to napravio i veliki Mike Tyson koji smatra da se Mayweather neće lijepo provesti u ringu.

- Floyd ne baca ni blizu 100 udaraca po rundi. On je više znanstvenik po tom pitanju. Statičan je za razliku od Pacquiaoa koji se cijelo vrijeme miče po ringu. Mislim da će Mayweatheru biti vrlo teško pratiti taj način Mannyjeve borbe. Floyd će se morati boriti nekoliko prvih rundi. To je moje mišljenje - pojasnio je Iron Mike.

>> Tysona uništile fatalne ljepotice, 'kriva' i Naomi Campbell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije