Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOR JE BLIZU

Tyson će u ring s Holyfieldom pod jednim uvjetom: 'Što će nam oni?'

FILE PHOTO: Evander Holyfield (L) reacts after Mike Tyson (R) bit his ear during the third round of their WBA he..
STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.03.2021.
u 11:43

Osobno mi se sviđaju, ali što će vam netko u toj poslovnoj poziciji, netko tko će diktirati vaš posao?

Borba nekadašnjih svjetskih boksačkih prvaka Evandera Holyfielda i Mikea Tysona ipak bi se mogla dogoditi i to 29. svibnja, najvjerojatnije na Hard Rock stadionu u Miamiju.

Nedugo nakon što su Holyfieldovi predstavnici u javnost pustili informaciju da je Tysonov tim nakon "intenzivnih pregovora odbio čak 25 milijuna dolara", o sudaru boksačkih ikona se s puno optimističnijim vijestima javio i sam Iron Mike.

- Vjerujem da je to ostvarivo, Holyfield i ja... Da. Samo još moramo riješiti jednu malu, osnovnu razliku u papirologiji - izjavio je Tyson u razgovoru za Haute Living.

Prepreka o kojoj Mike priča je uloga promotora u eventu na kojem bi se borili. Naime, Tyson ne vidi promotore kao neizostavan dio ove priče.

- Ne trebaju nam promotori. Promotori - što je promotor? Precijenjena 'cheerleadersica'? Borcima govore kako je sjajan: 'Da, najbolji si, sve ćeš ih pobijedit.' Što će nam oni? Osobno mi se sviđaju, ali što će vam netko u toj poslovnoj poziciji, netko tko će diktirati vaš posao? Onda moraš biti dobar prema njemu i ulizivati mu se jer je on šef? Ne. To ne bi trebalo raditi. Trebao bi pokupiti lovu i činiti što god želiš i ni s kim ne razgovarati, zar ne - smatra Tyson koji je nešto kasnije dodao:

- Želim da svi znaju da je borba Holyfielda i mene u igri, bit ću uspješan 29. svibnja.

Padne li zaista dogovor između bivših svjetskih prvaka, Mike i Evander odradit će ekshibicijski meč. Bit će to njihov prvi susret nakon dva nezaboravna okršaja. U oba je, podsjetimo, pobjeda pripala 'The Real Dealu' koji je prvi put slavio 1996. tehničkim nokautom, a zatim je i godinu dana kasnije Tyson diskvalificiran zbog proslavljenog ugriza za uho.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:33 24.03.2021.

Evander je prestar za doping dakle Mike će ga razbiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije