Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna mrlja HNL-a
Povratak na članak

Tužna obljetnica: Prošlo je četiri godine od smrti Hrvoja Ćustića

Prije četiri godine zadarski je nogometaš izgubio bitku za život u bolnici u koju je prevezen nakon što je ozlijedio glavu na prvenstvenoj utakmici Zadra i Cibalije na Stanovima

Komentari 1

LT
lini tovar
12:50 03.04.2012.

najtragicnije je da se ovog momka siti samo na godisnjicu njegovi smrti, svi osin hrv navijacima kojima je cilu godinu na pameti... a zapravo jos tragicnije je sta niko, do dana danasnjeg nije niti ce odg za njegovu smrt...svako malo se rade novi zakoni kontra navijaca, a jedina tragedija hrv nogometa vec 4godine stoji bez krivca...ZNAJ DA PECE, ZNAJ DA BOLI HRVOJE HRVATSKI TE NAVIJACI VOLE !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.