Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjeti nisu kao repka
Povratak na članak

Tužna istina našeg rukometa: Svaki dan šaljem sto zamolbi za pomoć od par kuna

"Zaboravili ste nas, trenere i klubove te naše doživotno ulaganje u djecu. Svaki dan šaljem sto zamolbi da mi netko pomogne s par kuna da možemo otići na utakmicu, platiti prijevoz ili pak troškove organizacije utakmice, a govorimo o prvoligaškom klubu. Teško mogu opisati dokle ide nerazumijevanje onih koji imaju za sport, a ne daju. Sport nije trošak nego ulaganje u ono što danas gledamo i za što navijamo!", stoji u dopisu Ljubice Vrbančić.

Komentari 3

TA
Talleyard
09:24 17.12.2020.

Svi samo nešto traže, odakle ? netko treba i raditi.

VL
Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
22:00 16.12.2020.

Lola: kaj ti se pokvarila tipkovnica?

VL
GR
Grandstar
21:49 16.12.2020.

Pa nemrete dobit od svih tih nekih kvazi menadera a jos kad pocnu stadio radit zicara ce bit kao koliba u novcu Vec sadruke se trljaju A tim nogometasi.s uzet porez odmah i uplwtit u fondove koji ce davat klubovimaa koji stvaraju te igrace

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.