Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Tuttosport: Pjaci je propao Dinamo, pronašao je klub u posljednji trenutak

Rijeka: Hrvatska na Rujevici pobijedila Jordan golovima Mitrovića i Vide
Goran Kovacic/PIXSELL
31.08.2022.
u 07:26

Bivši reprezentativac uskoro će otići na novu posudbu nakon što u Juventusu ne računaju na njegove usluge, ali ne žele raskinuti ugovor kako ne bi morali odmah isplatiti ostatak novca.

Marko Pjaca sprema se na šestu posudbu iz Juventusa koju je ovaj puta dogovorio u posljednji trenutak.

Talijanski Tuttosport piše da je sve dogovoreno s Empolijem, na korak je do prelaska u šesti klub otkako je prije šest godina stigao u Torino.

Pjaca je sjajno počeo u talijanskom velikanu koji ga je platio Dinamu gotovo 30 milijuna eura, ali je onda potrgao križne ligamente i više nikada nije bio u istoj formi.

- Nakon što je Pjaci propao pokušaj povratka u njegov matični klub, zagrebački Dinamo te poslije neuspješnih pregovora sa Sampdorijom, u zadnji tren na kraju prijelaznog roka otvorila mu se prilika prelaska u Empoli, koju je prihvatio bez oklijevanja. Pjaca dolazi na posudbu uz mogućnost otkupa. - 

Posao je potvrdio i transfer guru Gianluca di Marzio, prijelazni rok u Italiji zatvara se u ponoć.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:35 31.08.2022.

Pjaci je propao Dinamu,vjerojatno je pjesnik htio reći, Dinamu je propao pokušaj dovođenja Pjace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije