Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Istanbula

Turski mediji: Biliću otkaz, umjesto njega Mircea Lucescu!?

Slaven Bilić
Foto: Ivana Ivanović/PIXELL
01.04.2014.
u 13:19

Bilić je na klupu Beşiktaşa sjeo u lipnju prošle godine, a trenutačno se nalazi na trećoj poziciji. Ima 50 bodova, isto kao i drugoplasirani Galatasaray

Slavena Bilića čekaju teško dani na klupi Beşiktaşa. Nakon poraza od Karabükspora, čelnici kluba počeli su razmišljati o njegovom otkazu, barem tako tvrdi turski Fanatik.

Iako bi bilo pomalo čudno da Bilić ostane bez posla, Fanatik piše da u klubu već razmišljaju o njegovoj zamjeni te da su odlučni u angažiranju Mircea Lucescua, trenera Šahtara. Turski klub nada se da bi 68-godišnji strateg zbog nemira u Ukrajini mogao na kraju sezone napustiti klub, a to bi za njih bio idealan scenarij.

Bilić je na klupu Beşiktaşa sjeo u lipnju prošle godine, a trenutačno se nalazi na trećoj poziciji. Ima 50 bodova, isto kao i drugoplasirani Galatasaray, dok vodeći Fenerbahçe ima deset bodova više.

>>Pogledajte kako je Bilić izgubio živce i usred razgovora napustio studio

Komentara 6

DU
Deleted user
17:17 01.04.2014.

Bilić je trenerski analfabet.

BO
bosutska
15:01 01.04.2014.

Mozda sam popusio prvoaprilsku salu?

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:00 01.04.2014.

Slaven Bilić je na klupi donio domoljubni naboj i balkanski nevini viteški gard i bez njega Beşiktaş neče više biti tako svoj na svome trećem mjesti ljestvice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije