Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za Eurobasket
Povratak na članak

Turski izbornik nakon pobjede: Hrvati su zaslužili biti prvi u skupini

Odavno kvalificirana Hrvatska je u balonu u Istanbulu doživjela dva poraza koji ne bole, a izbornik Mršić imao je priliku vidjeti na koga može računati na ovoljetnim olimpijskim kvalifikacijama

Komentari 2

LI
linkser2
07:39 23.02.2021.

Kome koristi ovaj cirkus od kvalifikacija koji bolje ekipe moraju igrati sa trećim sastavima i uvoditi igrače koji su na razini druge lige a koji neće svakako ići na EP kada dodju pravi igrači, meni nije jasno... i sada nećemo na EP gledati jednu C.Goru sa Dubljevićem, Bjelicom, Vučevićem... ili Latviju sa Porzingisom...ali su tu zato Engleska i slični zabavljači...strašno

VL
Avatar rubinet
rubinet
22:13 22.02.2021.

U zadnje vrijeme,na žalost , ponavlja se isti hrvatskošportski scenarij: Kad je neizvjesno,kad je neriješeno,kad treba dati sve od sebe ,kad treba pokazati najbolju kakvoću-tad naši igrači i naši izbornici nestaju. Igrači se izgube,izbornici se zavuku u mišju rupicu...Ovo vrijedi i za košarku i za vaterpolo .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.