Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINUT ZA MOMČAD

Turska ne zna za poraz već 17 mjeseci, ali Terim daje prednost Hrvatskoj

'Galatasaray's Burak Yilmaz celebrates with his coach Fatih Terim (R) after their goal against Manchester United during their Champions League Group H soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul N
Reuters/Pixsell
30.03.2016.
u 14:30

Na Europskom prvenstvu se Turska nalazi u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Češkom.

Turska je u posljednjem dvoboju svladala Austriju u Beču 2:1 golovima Calhanoglua i Turana, što znači da im je to bila 13. utakmica zaredom bez poraza!

Posljednjeg su put turski igrači pognute glave napustili teren u studenom 2014. godine, kada ih je rezultatom 4:0 uvjerljivo pobijedio Brazil u prijateljskoj utakmici.

- Lijepo je nastaviti pozitivan niz, nadam se da tu nećemo stati jer pred nama je Europsko prvenstvo. Nije lagano pobijediti jednu Austriju, ozbiljnog i jako dobrog protivnika - rekao je izbornik Turske Fatih Terim.

Na Europskom prvenstvu se Turska nalazi u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Češkom, ali Terim strahuje kako kvaliteta turske lige, u kojoj igra nekoliko njegovih igrača, nije dovoljno jaka da bi bili dovoljno konkurentni drugim reprezentacijama.

- Bojim se da tempo kojim neki od njih igraju tamo neće biti dovoljan na Europskom prvenstvu. Morat ćemo odraditi dobre pripreme. Također se nadam da će nas poslužiti zdravlje svih igrača pa da možemo nastaviti rasti kao i dosad - zaključio je izbornik Turske.

>> Fatih Terim impresioniran: Hrvatska je jaka, u prvom dijelu bila je odlična

Komentara 5

Avatar jumanji
jumanji
14:59 30.03.2016.

trener koji je malo mudar će protivničku momčad uveličati do neba. . kako će se valjda oni opustiti misleći da će ih lako pobediti😉

Avatar Castro
Castro
14:38 30.03.2016.

Ovo nam je najtezi suparnik...ako njih pobjedimo, idemo dalje.

ZG
zg223
06:26 31.03.2016.

ako decki budu igrali po svom i zanemare cacica mozemo biti prvaci.ak bu njega slusali izgubit ce mo sve tri tekme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije