Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE
Povratak na članak

Turska i Island slavile u našoj skupini, Srbija na dobrom putu za SP

U preostale dvije utakmice u našoj skupini Turska je u Antalyji svladala Finsku sa 2:0 dok je Island kao gost u Skadru svladao Kosovo sa 2:1.

Komentari 5

JR
Jean Renault
00:13 25.03.2017.

Živjela Jugoslavija tko nas BRE burazeru sine rodjace zavadi ! Niti jedne hrvatske novine u Hrvatskoj niti jedne ! Ovo postaje ponižavajuće sto uz hr skupinu mora bas i srpska tabela mislim dotakli smo dno recite lijepo vise da se tajno divite Srbiji i bok ovako se vrsi pritisak na hrv zdravstveni sustav jer nakon vasih srb...filskih clanaka ili dijareja ili me sprci infarkt.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.