Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na udaru BBB-a

Turina: Nitko od Dinamovih igrača ne zabušava

Varteks Dinamo
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
15.04.2010.
u 20:06

Mandžukić ne trenira zbog upale grla, a Butina zbog viroze. No, počeo je vježbati oporavljenik Luis Ibanez.

To što Dinamo igra više nitko ne može gledati, čak ni Zdravko Mamić, koji ima visok prag tolerancije. Dinamov dopredsjednik povlači se u izolaciju termi u Rogaškoj, gdje će sljedećih dana donijeti nekoliko važnih odluka.

Nakon Varaždina na udaru BBB-a bio je Sammir, čiji je odnos prema igri neodoljivo podsjetio na Mandžinu nedavnu šetnju na Poljudu.

Kad smo već kod Mandžukića, on je i dalje izvan treninga zbog upale grla, Butina zbog viroze, a Primorac zbog problema sa stražnjom ložom. Neočekivano, jučer se na treningu pojavio oporavljenik Luis Ibanez. Umjesto da miruje, mali Argentinac nizao je krugove oko igrališta.

Prezimio sam u Europi

U Varaždinu se na Dinamova vrata nakon četiri godine vratio Ivan Turina (30). Razapet zbog gafova protiv Auxerrea, lutao je od Grčke do Poljske, da bi se prošle jeseni vratio u Maksimir.

– I veći kiksevi od toga protiv Auxerrea događali su se vratarima u ovome klubu. Bio sam u grčkom Xanthiju i poljskom Lechu, gdje sam doživio zvjezdane trenutke. Osvojili smo kup, igrali u Europskoj ligi, prezimili. Sve smo utakmice igrali pred barem 15.000 gledatelja – prisjeća se Turina.

Leko bi nam dobro došao

U Dinamu baš ne vlada idila, navijači su nezadovoljni?

– Priča se o krizi, a mi ovoga proljeća u Prvoj HNL nemamo ni jedan poraz, uvjerljivo smo prvi na ljestvici. Ja to ne bih nazvao krizom.

Prigovori idu na račun pristupa igrača.

– Ja na svakom treningu i utakmici dajem maksimum, a nisam primijetio ni da bilo tko od mojih suigrača zabušava na travnjaku. Osjetio bih to i ne bih volio da se to događa jer bi tako štetili momčadi.

Turina ima ugovor do ljeta, o nastavku suradnje nisu razgovarali.

– Mjesečno zarađujem 2000 eura, čast mi je biti u ovome klubu jer sam njegovo dijete i ako me i dalje žele, spreman sam se boriti za Dinamovu jedinicu. Imam kvalitetu i dovoljno iskustva.

Kako je prijatelj Jerko Leko?

– Na ljeto će biti slobodan i odlazi iz Monaca. Ne znam koji su mu planovi, ali Dinamu bi i te kako dobro došao.

Ključne riječi

Komentara 3

JM
ja-ma
20:13 15.04.2010.

A što je sa Lončarićem?Kakva je to ozljeda koja se ne može sanirati godinu dana?

OB
-obrisani-
20:19 15.04.2010.

normalno da ne zabušavaju.Igraju kako najbolje znaju.

IV
ivan007
23:25 15.04.2010.

ozljeda mozga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije