Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE RASTANAK

Turci otkrivaju da je Dinamo pristao prodati Petkovića. Odustali su od pet milijuna eura

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
Marko Prpic/PIXSELL
20.07.2023.
u 16:47

Napadač hrvatskog prvaka navodno želi napustiti Maksimir i preseliti kod Nenada Bjelice

Hrvatski reprezentativni napadač Bruno Petković uskoro bi prema pisanju turskih medija mogao preseliti u Trabzonspor kod Nenada Bjelice. Navode kako je sve u rukama Trabzonspora te da napadač vatrenih nema namjeru ovu sezonu odraditi u redovima hrvatskog prvaka već da želi otići u Superligu. 

Dinamo navodno zasad traži pet milijuna eura odštete i ne odstupa od svojih zahtjeva, ali portal Fanatik navodi da će morati to učiniti ako ne želi godinu dana u ekipi imati nezadovoljnog igrača kojeg će idućeg ljeta besplatno napustiti Maksimir. 

Taka Gazete danas piše da je Dinamo popustio te da je pristao prodati Petkovića po sniženoj cijeni, ali s vremenskom odgodom. Dinamo u petak igra derbi u 1. kolu HNL-a protiv Hajduka, a onda ga 25. srpnja i 2. kolovoza čekaju utakmice s Astanom u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Kada odradi te susrete Petković bi mogao otići iz Dinama, ali samo ukoliko plavi apsolviraju Astanu te prođu u iduću fazu kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Komentara 7

EJ
ejStef
19:32 20.07.2023.

Interesantno je kako se ovdje pljuje po svakom igraču, a sve da bi se opravdao katastrofalan rad novo-stare uprave i Šimića. A BBB i novinari samo gledaju kako se devastira klub, uostalom, Bišćan je jasno rekao da neće doći niti jedno pojačanje, te se već krenuo opravdavati za rezultate... Ako odu ova četvorica, a Šimić nastavi kupovati ovakve polovne igrače, Hajduk je prvak. I to nisu male cifre za to što se dobije, onaj Francuz je rezerva rezerve, a platili su ga 1,2 mil. Za te novce sigurno su mogli naći i nekog boljeg, čak i slobodnog igrača... Nevjerojatno. Kako preko noći uništiti nešto što se gradilo desetljećima. Stvarno nevjerojatno...

DU
Deleted user
19:45 20.07.2023.

Ako to naprave Šimić neće dugo biti u Dinamu

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:44 20.07.2023.

Frigana su navodno prodali zadnjem klubu u Belgiji za 6 milijuna, a ovdje se pišu bedastoće kako će Petković biti prodan za puno manje??? Pa što se to u Dinamu događa i u čijem interesu ti ljudi tamo rade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije