IGOR VORI:

Tunižani igraju divlje i agresivno, čeka nas prava makljaža

Rukometaši
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.01.2015.
u 19:13

– Šteta što se nismo odvojili Austriji u prvom dijelu, ali glavno da je sve gotovo jer uvijek nam je najteže na otvaranju – kazao je Vori

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Austriju 32:30 u utakmici koja će se pamtiti isključivo zbog vrijednih bodova i brojnih nepotrebnih pogrešaka naših igrača. A sad slijedi Tunis, koji je izgubio od Makedonije 25:33!

Neki su ih navodili kao najopasnije u skupini, ali jasno je da su to Makedonci, potom Tunis ili Austrija. Svejedno, moramo se dobro pripremiti za to, a svjestan je to i kapetan Igor Vori.

– Prije svega, čestitao bih suigračima i Austrijancima na dobroj utakmici. Nismo igrali najbolje, uvijek nam je na otvaranju najteže jer se uvuče nervoza. Ali to je sad gotovo i možemo se okrenuti Tunisu – kazao je Vori i nastavio:

– Spremni smo za njih, znamo da nas čeka teška utakmica i najbitnije je da se prilagodimo kriteriju sudaca jer previše razmišljamo u igri o tome. Svaki kontakt nam sviraju, ali tako je svima, ne samo nama – kaže Vori.

Žali i što se nismo odvojili Austrijancima u prvih pola sata igre, kad smo imali i pet razlike te naglašava da protiv Tunisa to ne smijemo ponoviti.

– Brzi su, igraju pomalo divlje, agresivni i čeka nas makljaža, kao i svaki put s njima. Znamo ih, oni znaju nas i borit ćemo se da stignemo do druge pobjede – istaknuo je Vori.

Nakon utakmice s Tunisom čeka nas dva dana odmora, a potom utakmica protiv slabih Iranaca, koji će nam poslužiti kao malo jači trening i pripreme za Makedoniju i BiH.

>> Goluža: Moramo se prilagoditi na sudački kriterij, presjekla su nas isključenja

>> Hrvatska pobijedila Austriju, ali slavlje je bilo upitno do posljednjih sekundi

>> Hrvatska i u Kataru imala sjajnu podršku, na tribinama braća Kovač, ali i Ribery!

Komentara 1

LN
ljubomir.nikolov.16
19:25 16.01.2015.

Ako smo mogli mi, mozete i vi. Samo hrabro. Pozdrav iz Skopja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije