Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski mediji pišu

Tudoru Saudijci otvorili vrata Juventusa: Ostaje mu još jedna velika prepreka

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
Foto: LAURENT SANSON
1/3
10.06.2023.
u 09:58

Premda se i ranije spekuliralo da će Massimiliano Allegri otići, klub je to opovrgnuo tvrdnjom da će ipak ostati na klupi. Međutim, u međuvremenu je došlo do ponovnog preokreta, pišu talijanski mediji, a upravo bi to mogla biti prilika za Igora Tudora, no isto tako i za povratak Antonia Contea

Aktualni trener Juventusa Massimiliano Allegri nova je meta klubova iz Saudijske Arabije, piše La Gazzetta dello Sport. Prema njima, ponuda bi iz jednog od vodećih klubova saudijske lige trebala treneru stići unutar sljedeća dva dana. Ukoliko se posao sklopi, mogla bi se otvoriti još jedna vrata ka najavljivanom Tudorovom preuzimanju Juventusove klupe.

Allegri bi se prema njihovim navodima s predstavnicima saudijskog luba trebao sastati u Monte Carlu i tamo će mu ponuda biti službeno uručena. Procjenjuju da će zarada biti triput veća od one u Juventusu. Tudor u Torinu ima konkurenciju.

GALERIJA City i Inter odradili treninge prije subotnjeg finala Lige prvaka

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
1/10

Sa Starom damom se povezuje i nanovo slobodni Antonio Conte koji je na Juventusovoj klupi već sjedio od 2011. do 2014., a nakon toga je bio trener talijanske reprezentacije, Chelsea, Intera i Tottenhama iz kojeg je otišao 26. ožujka ove godine nakon što ih je prozvao zbog potpunog manjka organizacije.

VEZANI ČLANCI:

Igor Tudor je pak iz Marseillea službeno odlazi 1. srpnja, no već je početkom lipnja najavio svoj odlazak. U Francuskoj je usprkos izvrsnom početku zastao u samoj završnici nakon poraza od Lensa, a potom su se nizali lošiji rezultati zbog kojeg je završio sezonu Ligue 1 na trećem mjestu.

Premda se i ranije spekuliralo da će Allegri otići, klub je to opovrgnuo tvrdnjom da će ipak ostati na klupi. Međutim, u međuvremenu je očito ponovo došlo do preokreta, a Juventus bi mogao osjetiti punu težinu milijuna s Istoka.

VIDEO Kovačić o Livaji: Jako ružna situacija i vrijeđanje. Bilo je puno djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije