Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO POVJERENJE

Tudor potpisao s Hajdukom do ljeta 2014. godine

Igor Tudor, Hajduk (1)
Ivo Cagalj/Pixsell
02.05.2013.
u 13:08

Krstičević je smijenjen zbog bojazni vodstva kluba da bijeli neće izboriti Europu, a pred Tudorom nema imperativa

Premda pri predstavljanju Igora Tudora nije bilo obznanjeno do kada će biti trener Hajduka i iako je predsjednik Marin Brbić kazao je da će voditi momčad do kraja sezone, to se u međuvremenu promijenilo. Tudor je s Hajdukom potpisao jednogodišnji ugovor i bit će trener do kraja sljedeće sezone.

Zanimljivo, Krstičević je smijenjen zbog bojazni vodstva kluba da bijeli neće izboriti Europu, a pred Tudorom nema imperativa i on ostaje na klupi bez obzira kakve rezultate ostvari do kraja sezone. Ima tu logike, gledajući kroz prizmu vodstva kluba, Tudor je doveden da pokuša spasiti sezonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije