Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - ISTRA

Tudor na tribini: Neće biti komunikacije, sve je dogovoreno

Hari Vukas
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
03.05.2014.
u 13:35

- Neće biti komunikacije, imamo sve dogovoreno, planove, što napraviti u bilo kojoj situaciji. Očekujemo čvrst Istrin bedem, prijetit će nam kontrama - rekao je Vukas.

Sukladno najavama Igor Tudor nije najavio dvoboj Hajduka protiv Istre. Trener bijelih kažnjen je sa šest utakmica zabrane vođenja momčadi.

- Ništa se nije promijenilo, trener Tudor vodi momčad treninge, ne smije davati službene izjave poslije utakmice, pa onda nema ni logike da najavi utakmicu - kazao je Hajdukov glasnogovornik Ante Bilić.

Tudor će biti u svlačionici s igračima do samog izlaska na teren, a onda će zajedno s Bilićem naći svoje mjesto na zapadnoj tribini. Neće ići u svečanu ložu, zajedno s publikom pratit će utakmicu. U Hajduku tvrde da neće biti nikakve veze Tudora s klupom. Ali, ne sumnjamo da će reagirati bude li potrebno, Bilić je s njim, uz Harija Vukasa i Juricu Vučka bit će predstavnik Krešimir Mikulandra... U doba moderne tehonologije neće biti teško uspostaviti vezu. Hari Vukas tvrdi da komunikacije neće biti, vjerojatno smatra da neće biti ni potrebna.

- Neće biti komunikacije, imamo sve dogovoreno, planove, što napraviti u bilo kojoj situaciji. Očekujemo čvrst Istrin bedem, prijetit će nam kontrama. Pripremali smo se za to. Pripremamo se za utakmicu isto kao i do sada, stožer funkcionira kao tim u kojem je Igor šef. Jedina razlika je što neće sjediti na klupi. Jurica Vučko i ja smo ravnopravni na klupi - kazao je Vukas.

Ipak, on je malo isturen. Momčad je naučila da Tudor veći dio utakmice odgleda s nogu.

- Uvijek treba biti na nogama - poručio je Vukas.

Nije uzbuđen, nema kod Vukasa nekog straha.

- Ma, na klupi sam već godinama. Ne mijena se ništa, sve smo već dogovorili - kaže Vukas.

Gostovanje Istre nema nekog rezultatskog imperativa.

- Utakmica ne odlučuje o ničemu, ali ne sumnjamo da će Istra doći motivirana s obzirom na loše rezultate ovog proljeća. Istra nam je neugodna, dva puta nas je zaustavila ove sezone u dobrom nizu - rekao je Vukas.

Zanimljivo, već se Vukas kao trener susretao s Igorom Pamićem. I bio bolji od njega.

- U osmini finala kupa 2008. godine na klupi trećeligaša Zagore bio sam bolji od Pamića. Pobijedili smo 2:1 Karlovac, koji je tada bio prvi na tablici druge lige - zaključio je Vukas.

>> Tottenham želi kupiti Hajdukova Balića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije