Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREDI U BEOGRADU

Potukli se navijači pred derbi Partizana i Zvezde: Pronađen velik broj palica, intervenirala policija

Belgrade Gay Pride marred by violence
Thomas Brey/DPA/PIXSELL
19.09.2021.
u 16:59

Policija je u svojoj intervenciji uhitila 30 navijaač, a u jednom su automobilu pronašli velik broj palica, pretpostavljaju, namijenjenih za navijački obračun

Došlo je do nereda u beogradskom Južnom bulevaru uoči 165. derbija između Partizana i Crvene zvezde. Kako prenosi Tanjug, u sukobu koji se odvijao u sporednim ulicama morala je intervenirati i policija. 

Kako saznaje Kurir, do tučnjave je došlo kada je grupa od oko 50 Grobara pokušala proći kroz Južni bulevar, inače poznat kao dio kojim 'vladaju' Delije. 

Policija je u svojoj intervenciji uhitila 30 navijaač, a u jednom su automobilu pronašli velik broj palica, pretpostavljaju, namijenjenih za navijački obračun.

Dvije navijačke skupine navodno su se sukobile i kod Studentskog grada, no ne spominje se o kojim navijačkim grupama se radi. 

Podsjetimo, vječiti derbi igra se danas u Humskoj s početkom u 18 sati.

Komentara 15

AV
avangero
17:37 19.09.2021.

Gdje se nalazi to mjesto gdje obitavaju primitivni potomci turaka, i koga zanima priča o zaostalim plemenskim sukobima.

JG
jozagulikoza.guli
18:33 19.09.2021.

Kaj bumu sad mi v Hrvaskoj? U banani sam zbog ovoga. Mirawaka, Rapid i Ferencvaros vas ne zanimaju, vidim.

Avatar Apsalar
Apsalar
20:20 19.09.2021.

Želim im što više štete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije