Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u svlačionici

Napadač Istre 19-godišnjem suigraču razbio nos zbog djevojke

Stefan Nikolić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
30.09.2015.
u 14:25

Neki žele uništiti klub, a riječ je o osobnoj razmirici, kaže Glover.

Amerikanac Michael Glover nedavno je postao većinskim vlasnikom Istre 1961, a pulski klub vrlo dobro je počeo sezonu u MAXtv Prvoj HNL. Nakon 11 kola, na petom je mjestu. No, iako se očekivalo da će američki poduzetnik stabilizirati klub, pojavile su se informacije kako plaće igračima kasne mjesecima, a čini se da je napeta situacija kulminirala uoči jučerašnjeg treninga.

 Naime, u svlačionici su se potukli napadač Stefan Nikolić (25) i vratar Miloš Ostojić (19). Crnogorski napadač udario je šakom u glavu Ostojića i slomio mu nos pa je srpski vratar pomoć potražio na hitnoj pomoći. Policija nastavlja istragu o okolnostima događaja. 

Prema pisanju lokalnih medija, mogući povod za ovaj incident je sukob oko djevojke.

O svemu se oglasio i Glover u čijem priopćenju između ostalog stoji:

– Otkad su se pojavili neki članci kojima se neke izjave pripisuju našem glavnom treneru, Igoru Pamiću, o određenim iznosima koji se duguju igračima i osoblju u NK Istri 1961, postoji mnoštvo spekulacija o tome plaća li se igrače na vrijeme i ispunjava li klub svoje obveze.

Želim prekinuti te glasine i spekulacije. Vrlo nedvosmisleno želim naglasiti, kako su sve izjave koje se pripisuju treneru Pamiću i koje su objavljene na nekim portalima, koji su neprijateljski usmjereni prema našem klubu, apsolutno i kategorično netočne. Informacije koje su puštene u javnost čine se kao dio smišljene kampanje koja bi trebala diskreditirati klub, menadžment i vlasničku strukturu. Premda mi je teško razumjeti iz kojih razloga bi netko htio zlonamjerno uništiti klub, znam da postoji mali broj bučnih pojedinaca koji su očito ponukani tim motivom.

Bez obzira na zle namjere tih bučnih pojedinaca, moji partneri, moj menadžerski tim i ja namjeravamo nastaviti graditi ono što smo započeli i nastaviti težiti k izvrsnosti u menadžmentu kluba te u samim izvedbama na terenu. Novo vlasništvo je u klub unijelo znatan novčani iznos kako bi se konstruktivno bavilo s financijskom "noćnom morom" koju smo naslijedili od kluba koji je bio jako loše vođen u razdoblju prije nego što smo ga preuzeli. Nije bilo lako sanirati svu štetu, no mi smo neprestano i mukotrpno radili kako bi to u konačnici postigli te smo na kraju ostvarili veliki napredak, usprkos naporima nekih (unutar i izvan kluba) da potkopaju naše napore.

Iskoristio bih ovu priliku da se osvrnem i na jučerašnji događaj kada je u svlačionici došlo do prepirke između dvojice naših igrača koja se ne može pripisati klubu, niti ima veze s klubom niti s njihovim ulogama ili tretmanom u klubu. Radilo se o osobnoj razmirici između dvojice mladića koja je sada riješena. Klub će svakako riješiti ovaj slučaj interno, budući da se taj događaj negativno odrazio na klub i trenera koji je odgovoran za njih. S obzirom na tu odgovornost, čak i kada klub ili nogomet nisu izravno uključeni, obavezni smo reagirati. Važno nam je kao organizaciji da igrači u svakom trenutku znaju da su odgovorni članovi zajednice u kojoj igraju i regije koju predstavljaju – stoji u Gloverovu priopćenju.

>>Istrin trener Pamić: Posljednju plaću dobio sam za travanj

Komentara 7

RS
rasta sev
14:05 30.09.2015.

Što bi tek pisali da Mamić zakasni s isplatom za jedan dan?

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
16:31 30.09.2015.

Crnogorski napadač udario je šakom u glavu srpskog vratara Ostojića usred naše lijepe hrvatske Istre u kojoj Slovencima nedamo ni milimetra mora što potvrđuje savremeno bratstvo i jedinstvo na pravi balkanski način.

Avatar nula
nula
14:53 30.09.2015.

Greska ; nos si trebao razbiti njoj , ne njemu. Osim ako ju je silovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije