Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska u finalu
Povratak na članak

Tucak: Sa Savićem ću popiti bocu vina kad uzmemo zlato

Hrvatski vaterpolisti u subotu u 20.30 sati borit se za zlato s Mađarima koji su u drugom polufinalu pobijedili Grke sa 7:5

Komentari 8

MA
Majur
08:58 28.07.2017.

Nisam mislio da ću to morati reći....ali,nakon svih kritika na izbornika koje sam uputio zadnjih utakmica....ovaj put bravo Tucak...izgleda da je čovjek naučio iz poraza i demoliranja od strane Srba...To je odlika pravih trenera,učiti iz grešaka i postaviti igru kako dolikuje kvaliteti....eh,kad bi i Čačić to skužio:)))Nadam se da se nisu ispuhali protiv Srba,sad na domaćina isto kao protiv Srba,muški i čvrsto...Hrvatska!

VL
SS
S.Savić
10:10 28.07.2017.

Ajmo Hrvati do zlata

VL
ST
Stormbringer
08:32 28.07.2017.

Mogli su poraženim komšjama barem podjeliti čokoladice :)

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
15:37 28.07.2017.

Tucak i Savić će popiti bocu vina i zagrljaj hrvatskog i srpskog izbornika sve je oduševio jer radi se o balkanskoj braći po krvi, kulturi, jelu i djelu koja se sporadićno pokolje i ratno sukobe a onda se ponovo grle i izljube kao na balkanskoj paradi ljubavi ili na odlasku sa haškog robijaškog križnog putu kao Šljivančanin i Gotovina..

VL
IB
ivan.belcic.35
18:00 28.07.2017.

e tako se ponašaju pravi sportaši,cijeni sebe respektiraj protivnika bez obzira koje koje nacionalnosti,da bi se tako ponašali barem političari koji uvijek istrčavaju da su najpametniji i to sa titulama akademika ,itd,u stvarnosti to su generacijjski ljudi koji su stekli zvanja i titule u prošlom sistemu,pa imaju navike da žive besramno na tuđi račun,dok im običan puk da preživi odlazi u tuđi svijet,ako day bože da naši osvoje zlato,biće selfija i obečanja od (predsjedniceeee,premijera itd.) a niko ne pita i ne cijeni vaš,trud,znoj,krv i ponekad i suze,koliko je potrebno rada i odricanja biti u vrhumskom sportu,jer vi HR SPORTAŠI VI ste jedini promotori NAŠE LIJEPE PREKRASNE DOMOVINE I VI SPORTAŠI OBIČNOM PUKU DAJETE NAM PONOS I SNAGU DA PREŽIVIMO OVE NAŠE POLITIČARE KOJI RADE PROTIV SVIJU NAS,JER NJIMA JE BITNO DA NJIHOVA GUZICA BUDE PREPUNA stara izreka PRIJE ČEŠ NAHRANITI GLADNOGA NEGO GLADOVNOGA,ZATO GOSPODO POLITIČARI UGLEDAJTE SE NA NAŠE SPORTAŠE,RADI,TRENIRAJ,UČI NA GREŠKAMA(PAMETAN UĆI NA TUĐIM GREŠKAMA A ITD-)NEMOGU VIŠE,ŽIVJELI SVI NAŠI HR SPORTAŠI ;gospodo političari vi ste moralno nula bodova

VL
PR
prohujalo
09:45 28.07.2017.

Dečki ugledajte se na Keka i ne trčite pred rudo. Nadam se da naša politička "krema" neće biti na utakmici. Bili su u Wimbldonu i navijali i mi izgubili,bili su na već "proknjiženom" osvajanju Devis kupa i mi izgubili,bili na finalu Svjetskog prvenstva u rukometu u Zagrebu i mi izgubili. Kad naši političari ili političarke navuku kockaste dresove u raznim finalima mi u pravilu gubimo. Zato čekajmo da utakmica završi i da pobjedi bolji s nadom da će to biti naši!!!

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:38 28.07.2017.

Teško da ćete piti. Madjari su se baš napalili.

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
08:47 28.07.2017.

Ajmo Mađari,do zlata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.