Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK
Povratak na članak

Tucak komentirao atmosferu u Beogradu i otkrio što ga smeta: To je ubojstvo za naš sport

- Četrdesetak isključenja? To je ubojstvo za naš sport. Svi se moramo zapitati kako će onda izgledati na OI u Tokiju s 11 igrača - rekao je Tucak.

Komentari 11

Avatar rubinet
rubinet
23:37 19.06.2019.

otkrio što mu smeta

VL
AL
Alex357
01:52 20.06.2019.

Mislim da GA smeta sto stalno gubi od Srbije ;)

VL
KI
kimi
12:38 20.06.2019.

Što se tiče novih pravila tu je Tucak potpuno u pravu. Pa po broju isključenja neko bi pomislio da se u bazenu odigravao rat a ne dobra i korektna tekma dve najbolje reprezentacije na svetu.

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
14:12 20.06.2019.

Dok se uoči utakmice intonirala hrvatska himna "Lijepa naša" ne samo da se nije čuo gotovo nijedan zvižduk, već su navijači aplaudirali gostima! Takve stvari su nemoguce u sadasnjoj Hrvatskoj. U Hrvatskoj vaterpoliste iz Srbije tuku i bacaju u moree a na srpsku himnu se zvisdi i skandira protiv Srba uz skoro obavezan ustaski urlik " Za Dom Spremni" i pjesme ustaskog simpatizera Marka Parkovica iz Cavoglava odnosno sve primitivnije dalmatinske Zagore. Velika je trenutna razlika u kulturi navijaca Hrvatske i i Srbije.

VL
OL
oLo
23:22 19.06.2019.

Drugi svijet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.