Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruki dvoboj

Tsonga pobijedio u pingiću, Murray uzvratio u tenisu

'Andy Murray of Great Britain (L) and Jo-Wilfred Tsonga of France play table tennis in the players lounge due to the postponement of the final of the ATP tournament at Queen\'s tennis club, in London,
'-'
13.06.2011.
u 17:33

Finale Queen'sa je zbog kiše igran u ponedjeljak - Murray je slavio s 3:6, 7:6, 6:4, dok je Tsonga u nedjelju bio bolji za stolom

Finale je bilo kvalitetno i neizvjesno, a na kraju je slavio domaći tenisač Murray koji je drugi puta u karijeri osvojio taj turnir. Prvi put je to učinio prije dvije godine, kada je u finalu pobijedio Amerikanca Jamesa Blakea i postao prvi Britanac nakon 1938. godine koji je osvojio naslov.

Tsonga je igrao odlično, pobijedio je i prvog tenisača svijeta Španjolca Rafaela Nadala. Francuz je bio blizu trijumfa, osvojio je set i imao dvije break-lopte kod 5:5 u drugom. To nije iskoristio, a novu priliku nije dobio.

Budući da je u nedjelju cijeli dan padala kiša, ovo je bilo treći finale Queen's Cluba koji se igralo u ponedjeljak, nakon 1979. i 1987. godine. U nedjelju su Murray i Tsonga tako odmjerili snage u stolnom tenisu. Pobijedio je Tsonga s 2:1 u setovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije