Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za Euro

Trojica dinamovaca otkazala mladu reprezentaciju, Gračan bez komentara

Ante Ćorić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
03.10.2016.
u 12:36

Dinamovci koji su otkazali? Neću prejudicirati neke stvari dok ne dobijemo medicinsku dokumentaciju, rekao je Gračan

Hrvatska mlada reprezentacija okuplja se uoči posljednje utakmice kvalifikacija za Euro, u Švedskoj, 10. listopada. Malim kockastima treba pobjeda, ali u nedjelju navečer stigli su otkazi trojice dinamovaca koji uopće nisu igrali u derbiju, bili su na klupi. Pa su javili izborniku da su ozlijeđeni!? To su Ante Ćorić, Ivan Fiolić i Domagoj Pavičić.

– Očekujem zanimljivu, tvrdu utakmicu, igrali smo prije mjesec dana u Koprivnici, pokušat ćemo te pogreške svesti na što manje, a Šveđani su europski prvaci, imaju niz igrača koji su već igrali za A vrstu – počeo je izbornik Nenad Gračan, pa nastavio:

– Krovinović, Brekalo i Mišić pozvani su zbog otkaza i to bi trebala biti momčad za Švedsku. Odnosno, čut ćemo se s Čačićem nakon Kosova da vidimo kakve su mogućnosti da nam se neki iz A vrste priključe.

– Dinamovci koji su otkazali? Neću prejudicirati neke stvari dok ne dobijemo medicinsku dokumentaciju – rekao je Gračan, piše Goal.

– Uvijek se događalo da nam nedostaju igrači zbog ozljeda i nastupa u A reprezentaciji. Važan je rezultat, ali najvažnije je stvarati igrače za A vrstu. Ovo su igrači koji mogu podnijeti teret, bili smo i ranije oslabljeni i dobro smo odradili. Važno je pokušati napraviti neke stvari da zaustavimo brze izlaske Šveđana.

Komentara 5

DU
Deleted user
16:48 03.10.2016.

Pavičić sigurno je ozlijeđen, jer nije ni konkurirao za Hajduk. Fiolić isto muku muči s ozljedma već nekoliko tjedana, jedino za Čorića neznam. Nema ni jedan razlog zašto Dinamo ne bi pustio svoje igrače u reprezentaciju, tim više jer mu non stop nabijaju na nos da preko reprezentacije prodaje igrače. Isto tako pozvani su Benković Livaković i Perić, tako da nema razloga da jedne pusti a druge ne. Za prvu su pozvani i Pivarić i Antolić, i sasvim normalno će se odazvati. Ali medijsko podzemlje koristi svaku priliku da napadne klub. Pa onda ne vrijedi kad se zovu igrači u repku, a nije dobro niti u ovom slučaju kad su ozlijeđeni

DA
DambacrnaMamba
14:04 06.10.2016.

Zadnji puta je Halilović štriko, sada to rade navedeni a dodatno je otkazao Fc.Bayern talent Fabijan Benko koji je trebao debitirati za Hrvatsku.Još ako im Čača ne posudi barem Roga & Jedvaja nemamo što tražiti protiv aktualnog europskog U21 prvaka. Šteta, još jedna sjajna generacija koju kroz vlastitu glupost nećemo moći gledati na sljedećem e.p-u 😡😤

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
16:03 03.10.2016.

hemeroidi od dugog sjedenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije