Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski poraz

Tri lava bez zubi, ali nema straha za SP

'England\'s Wayne Rooney (L) chases Brazil\'s Lucio during their international friendly soccer match at the Khalifa Stadium in Doha November 14, 2009.    REUTERS/Eddie Keogh (QATAR SPORT SOCCER)'
'EDDIE KEOGH'
15.11.2009.
u 15:31

U Engleskoj nema panike, a nitko i ne pomišlja o uzdrmavanju stolca izborniku Fabiju Capellu. Poraz od Brazila u prijateljskom susretu (1:0) s desetkovanom engleskom momčadi Capellu nije umanjio zasluge za odlazak na SP.

Bez velike većine svojih glavnih igrača Tri lava bila su bez zubi.

– Solidno smo igrali u prvom dijelu, ali nakon primljenog pogotka izgubili smo sigurnost – objasnio je Capello poraz od jakog Brazila.

I to je razlog zašto u Engleskoj nema nimalo brige zbog tog poraza. I dalje se provlači teza da su jedni od favorita na Svjetskom prvenstvu, momčad koja može otići do kraja.

Doduše, svoje nogometaše nisu baš častili ocjenama, ima tu četvorki, najviše petica i tek pokoja prolazna ocjena.

No, Capello je isprobao neke varijante, vidio dio kandidata za SP i polako slaže svoj konačni popis igrača koje će voditi u Južnoafričku Republiku.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:34 15.11.2009.

I onaj poraz protiv Ukrajine je u prijateljskom susretu. Nadam se da ce nastaviti niz ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije