Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luda završnica

Tri jedanaesterca u Gradskom vrtu: Zekić debitirao pobjedom na klupi Osijeka

Osijek - Inter
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
13.09.2015.
u 19:30

Zanimljivo kako je i u 27. i u 87. minuti kaznene udarce skrivio Miletić, a onda je s bijele točke precizan bio Perošević.

Neobičan je bio ogled Osijeka i Intera u Gradskom vrtu u 8. kolu MAXtv Prve HNL. Slavio je domaćin sa 3:1, a gledatelji su vidjeli čak tri jedanaesterca dok su tri gola postignuta u posljednjim trenucima utakmice.

Zoran Zekić debitirao je pobjedom na klupi Osijeka prekinuvši tako niz od četiri poraza.

Zanimljivo kako je i u 27. i u 87. minuti kaznene udarce skrivio Miletić, a onda je s bijele točke precizan bio Perošević

Roce je u sudačkoj nadoknadio zabio za 3:0, a konačan rezultat, ponovno s bijele točke, u četvrtoj minuti nadoknade postavio je Čeliković.

Glavni sudac bio je Bruno Marić.

Inter je na 8. mjestu sa 10 bodova, a Osijek je na 9. poziciji s dva boda manje.

>>Crveni karton Vrsaljku, četiri utakmice završile 2:2! Subašić i Pašalić slavili s Monacom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije