Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOI u Sočiju, veleslalom

Ligety osvojio zlato, Kostelić razočarao: Ne znam u čemu je problem

Ivica Kostelić
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.02.2014.
u 12:40

Spomenimo i da je Sebastian Brigović zaostao gotovo sedam sekundi, a Filip Zubčić već je u prvoj vožnji pao

Danas je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju na rasporedu bio veleslalom za skijaše, a zlatnu medalju osvojio je Amerikanac Ted Ligety koji je odvozio fantastično, posebno prvu vožnju kada je sve ostavio gotovo za sekundu.

U drugoj vožnji imao je jednu malu pogrešku, ali svejedno je u cilj ušao sa 48 stotinki prednosti pred Francuzom Steveom Missillierom, koji je nakon desetog mjesta u prvoj vožnji osvojio srebro. Francusko slavlje upotpunio je Alexis Pinturault koji je osvojio brončanu medalju.

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić razočarao je već u prvoj vožnji kada je zauzeo 30. mjesto, a vrlo je slabo skijao i u drugoj vožnji te je na kraju završio 27., a zaostatak mu je bio četiri sekunde i 34 stotinke.

– Kad bih znao u čemu je problem, bilo bi mi lakše. Ne znam. Napravio sam samo jednu grešku, samo sam u gornjem dijelu mogao izgubiti vrijeme. Ja uopće nemam nikakav osjećaj. Ništa mi se ne čini, samo uđem u cilj i vidim da imam očajno vrijeme. Tako je to cijele sezone – rekao je razočarani Ivica nakon utrke.

Spomenimo i da je Sebastian Brigović zaostao gotovo sedam sekundi, a Filip Zubčić već je u prvoj vožnji pao.

Komentara 28

BA
balic
11:22 19.02.2014.

Joj kak se pljuje po Kostelicu a pljuvaci na skije ne znaju stati.Sporo je odovozio u prvoj voznji sto nije ni cudo kakva je pista bila ,vec po zvku skija na snijegu se zna a ljudi koji su kasnije startalii to su i osjetili u voznji.. Ajmo Ivice daj sve od sebe u drugoj voznji pa sto bude...

ZO
zoca
09:47 19.02.2014.

Kostelic vise ne skija na visokom nivou misli Anja Person koja komentira za svedsku tv i ja se slazem sa njom ,mislim da je vrijeme da se posveti Elin i osnuje obitelj dok joj jos nije dosadilo pratiti Ivicu u njegovim stalnim pokusajima da se priblizi sestrinim uspjesima i naravno stalno pokusavanje da se zadovolje apetiti tate koji je vec odavno izgubio kontakt sa realnoscu..kapa dolje na svim uspjesima ali sad je vrijeme za drugi zivot!!Hvala na svim radovanjima

SA
SI aka SI
12:38 19.02.2014.

zamolio bi Ariera da se sjeti koji je Hrvat prije Ivice osvojio bodove u svjetskom kupu ili olimpijsku medalju. Neka se sjeti svog komentara i kada idući puta neki Hrvat osvoji bodove u svjetskom kupu, a o medalji da i ne govorimo. Inače, kada ode Ivica, otići će i sponzori koji su do sada plaćali pripreme Zrnčić-Dimu ili Šamšalu da bi osvojili 3 boda svake druge sezone. Omalovažavati čovjeka koji je prije 5 dana osvojio srebro na OI govori o tebi, kao uostalom i tvoje odgovaranje samome sebi na komentare. A mi licemjeri ćemo uživati još 3 mjeseca ili godinu dana u svakom njegovom nastupu i bodu dok ne odluči otići u zasluženu mirovinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije