Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokosice u beogradu

Trening rukometašica pratilo tisuću gledatelja!

'10.01.2012., Zagreb - 1.HRL za zene 11. kolo seniorke Zagreb, ZRK Lokomotiva - ZRK Umag. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
05.02.2012.
u 11:20

Lokomotiva u osmini finala Challenge kupa igra protiv Crvene zvezde, koja u svojim redovima ima tri Hrvatice: Maju Dombi, Amandu Marić i Danijelu Mistrić

Rukometašice Lokomotive igrat će danas (18 sati) na Banjici prvu utakmicu osmine finala Challenge kupa protiv Crvene zvezde. Put od Zagreba do Beograda se malčice oduljio zbog snijega koji je padao tijekom cijelog puta pa su se djevojke osjećale kao u Lovrakovu "Vlaku u snijegu".

Zanimljivo je da je završetak jučerašnjeg treninga Zagrepčanki pratilo tisuću gledatelja! Dakako, nije u Srbiji poraslo zanimanje za hrvatski rukomet niti su to bili huligani željni nastavka "novosadske priče", nego je razlog tomu što se nakon treninga igrao veliki derbi između Partizana i Crvene zvezde.

– S Crvenom zvezdom igrali smo lani kada su se one vraćale s priprema iz Slovenije. Tada smo ih uvjerljivo pobijedili, no i mi i oni dosta smo promijenili igrački kadar. Mislim da smo i dalje kvalitetniji, i to ćemo dokazati u dvije utakmice – istaknuo je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive.

Za Crvenu zvezdu igraju tri Hrvatice: Maja Dombi, Amanda Marić i Danijela Mistrić. 

– Za nas je ovo utakmica godine. U prvenstvu Srbije nemamo što tražiti pokraj jakog Zaječara i Knjaza Miloša, pa želimo u Challenge kupu dogurati što dalje – rekla je rođena Mostarka Danijela Mistrić, nekadašnja juniorska reprezentativka Hrvatske. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije