Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegao nesreću

Trenerov sin propustio kobni let jer je zaboravio putovnicu

Chapecoense
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
29.11.2016.
u 20:53

Prijatelji, brat i ja smo dobro. Molim vas samo za mir, posebno za moju majku i mene. Hvala za pozive i poruke. Ja nisam putovao jer sam zaboravio putovnicu. Snažni smo i proći ćemo kroz ovo. Hvala svima - napisao je Saroli

Matheus Saroli, sin trener brazilske momčad Chapecoensea Caioa Juniora, samo je pukom srećom izbjegao zrakoplovnu nesreću u kojoj je u utorak u Kolumbiji život izgubilo 76 osoba. Među poginulima je i njegov otac.

Naime, Matheus Saroli nije otišao na put jer je zaboravio putovnicu.

- Prijatelji, brat i ja smo dobro. Molim vas samo za mir, posebno za moju majku i mene. Hvala za pozive i poruke. Ja nisam putovao jer sam zaboravio putovnicu. Snažni smo i proći ćemo kroz ovo. Hvala svima - napisao je Saroli, piše Goal.

>>Tragedija ujedinila brazilske velikane, PSG donira 37,5 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije