Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Treneri NBA ekipa izabrali - Dario Šarić najbolji izvan lige!

Dario Šarić
Igor Kralj/PIXSELL
23.10.2014.
u 08:25

Dobio je 32 posto glasova, baš kao i Rudy Fernandez.

Dario Šarić je dobio vrijedno priznanje, u anketi svih trenera NBA lige, izabran je za najbolje košarkaša koji tamo ne igra! Čak 32 posto glasova otišlo je na stranu našeg reprezentativca.

No nije usamljen na prvom mjestu jer 32 posto dobio je i Španjolac Rudy Fernandez, koji je igrao u NBA ligi (Portland i Denver) i dokazana je svjetska klasa. Samo, on je polako na odlasku, a Šarić će svijetu tek pokazati što sve može.

Osim najboljeg košarkaša izvan NBA lige, treneri su birali najbolje NBA igrače, trenere, momčadi, navijače i potezi. Naravno, treneri nisu mogli dati glas svojoj ekipi.

Ako je itko sumnjao, najboljim igračem NBA lige proglašen je LeBron James, najboljim "stranim" igračem Dirk Nowitzki, najbolja momčad i je San Antonio, ali Cleveland je odmah iza njih. No anketa ne daje baš pravi uvid jer prošle godine je 75,9 posto trenera smatralo da će Miami obraniti titulu...

>> Dario Šarić na večeri sa Sixersima: Oni su mi bili ekstra motivacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije