Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mora se iskazati

Trenera Enriquea brine napad, mogao bi Halilovića prebaciti u prvi sastav!

Alen Halilović
Foto: J.P. YAÑEZ/UESyndication/PIXSELL
23.07.2014.
u 11:45

Enrique će na pripremama zapravo tražiti kandidata za mjesto šestog napadača jer u uvodu sezone neće moći računati na Luisa Suareza, a Neymar se još oporavlja od ozljede.

Trener Barcelone Luis Enrique tijekom dvotjednih priprema u Engleskoj donijet će odluku o tome kojeg će igrača iz B momčadi prebaciti u prvi sastav za prvi dio sezone, piše katalonski Mundo Deportivo.

Među trojicom kandidata je i mladi hrvatski veznjak Alen Halilović kojeg mediji hvale nakon uvodnog razdoblja po dolasku u Kataloniju. Uz njega kandidati su i Adam Traore te Munir El Haddadi.

Enrique će na pripremama zapravo tražiti kandidata za mjesto šestog napadača u momčadi budući da bi u uvodu sezone mogao imati teškoća s ofenzivnim dijelom jer neće moći računati na kažnjenog Luisa Suareza, Neymar se još oporavlja od ozljede lumbalnog kralješka, a Messi će nakon odmora trenirati tek 20-ak dana i vjerojatno neće odmah biti u najboljem izdanju.

A iako Halilović i Traore nisu napadači već je to samo El Haddadi, izgledi im neće biti umanjeni jer će Enrique ispobavati i taktičke varijante s 'lažnom devetkom'.

>>Halilović je hrvatski Messi, još ćete puno vidjeti od njega

>>Halilović nakon sjajnog debija: Sretan sam, svi su dobri prema meni

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:29 23.07.2014.

žao mi je što Neymar nije došao u Italiju u Juventus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije