Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Trener Wolfsburga dobio otkaz

Andries Jonker
Foto: Reuters/PIXSELL
18.09.2017.
u 12:55

Otkaz su dobili i njegovi suradnici među kojima je i švedska legenda Freddie Ljungberg.

Nakon svega šest mjeseci Andries Jonker je dobio otkaz na klupi njemačkog Bundesligaša Wolfsburga.

Jonker je u Wolfsburg stigao u veljači ove godine iz Arsenalove nogometne akademije, a na ukupno 16 ligaških utakmica ostvario je četiri pobjede. Ove sezone Wolfsburg je pod njegovim vodstvom upisao samo jednu pobjedu u prva četiri kola.

Wolfsburg je ovoga ljeta potrošio 50 milijuna eura na pojačanja, a trenutačno se nalazi na 14. mjestu s dva boda više od zone ispadanja. 

Otkaz su dobili i njegovi suradnici među kojima je i švedska legenda Freddie Ljungberg.

"Razlog za promjenu trenera nije poraz od Stuttgarta, već stagnacija ekipe. Nažalost, nema nikakvog napretka u našoj igri," kazao je čelnik kluba Wolfgang Hotze.

Komentara 1

DU
Deleted user
05:55 19.09.2017.

konzerva od kluba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije