Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario, svaka čast
Povratak na članak

Trener urlao na Šarića, Darijev odgovor podigao je cijelu dvoranu na noge i oduševio suigrače!

U drugoj četvrtini trener Philadelphia 76ersa Brett Brown bio je nezadovoljan Šarićevim kretanjem pa se derao na njega, a on mu je nešto poslije odgovorio sjajnim potezima na parketu.

Komentari 9

Avatar nekakav
nekakav
10:55 19.01.2017.

realno, dario je poslušao trenera, i odradio ono što mu je ovaj naredio. a sad, prema naslovu članka, ispada da je dario nešto rekao treneru, a publika ga je podržala. kao i obično, kod naših medija, naslov nema veze sasa tekstom. što niste napisali da su hrvati teško stradali u berlinu? pa kasnije u tekstu napisali da su se njemački košarkaši iživljavaliu na cedevitom? ono, popili je bez vode! svašta, novinari su nekad završavali i neke škole, kalili zanat, a danas, dovoljno je imati neki komp, at, xt, 286-icu, zx spectruma ili našeg domaćeg orla, svejedno, i biti novinar.

VL
PO
PowerPoint
13:23 19.01.2017.

Iskreno, Dario prve tri četvrtine nije postojao, no na kritiku trenera odgovorio je briljantno u posljednjoj četvrtini. Dvije prekrasne blokade, pa hvatanje lopte u napadu i koš nakon promašaja Luwawua, pa onda i trica.....dečko je fajter i to su navijači tamo prepoznali.

VL
DU
Deleted user
19:31 19.01.2017.

tooo majstore....

VL
Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
10:56 19.01.2017.

koliko bolji i zanimljiviji taj NBA od bilo koje nogometne lige,tu nakon dobrog potez možeš dobit finih batina od suigrača dok u nogometu dobiješ jedan topli zagrljaj,to je razlika između muškog i dječijeg sporta

VL
PR
prdovan
11:23 19.01.2017.

Znaci trener se nije derao bez razloga , a Saric je neozbiljan.

VL
JU
jučer
13:34 19.01.2017.

Realno taj koš treba podignuti za još jedan metar pa čak i dva metra u zrak da bi ta igra imala smisao

VL
BU
bumerang937
10:12 19.01.2017.

To nije bio Darijev odgovor nego izvršavanje zadatka!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.