Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPIO SPRIJEČITI PORAZ

Trener uletio na teren i spriječio kontru

Rukometna lopta
Marko Jurinec
30.10.2009.
u 09:26

Nesvakidašnji događaj zbio se na utakmici drugog kola Lige prvaka između Hypa i Metza. Utakmica je završila neriješeno 27:27, ali pitanje je bi li tako završila da deset sekundi prije kraja trener domaće momčadi nije uletio u teren i spriječio kontru gošći.

Naime, pri rezultatu 27:27 Hypo je imao napad za pobjedu koji je promašio. Gošće iz Francuske pokušale su izvesti brzu kontru koju je trener Hypa Gunnar Prokop odlučio spriječiti uletjevši na teren.

Suci se nisu dvoumili i automatski su pokazali crveni karton Prokopu, ali Hypo je uspio izdržati i utakmica je završila remijem.



Za Metz igra hrvatska reprezentativka Kike Franić koja je u toj utakmici zabila četiri pogotka.

– Nismo mogle vjerovati kad smo vidjele što je Prokop napravio. Još se poslije svega lijepo nasmijao, a mi bismo sigurno postigle pogodak za pobjedu. U preostalih pet sekundi uspjela sam šutirati, ali je njihova vratarka obranila. Koliko sam čula, klub će se sigurno žaliti jer je došlo do materijalne povrede pravila – rekla je Kristina Franić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije