Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOO

Trener Seno Čusto prevezen iz Tokija u Rijeku

HOO
30.09.2021.
u 16:45

Čusto je preuzet od tamošnjeg medicinskog tima te je smješten na odjel intenzivne njege

Pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za Olimpijski program i šef Misije HOO-a na Olimpijskim igrama u Tokiju , Damir Šegota, poslao je u ime nacionalne olimpijske udruge kratko priopćenje za javnost. U njemu stoji:

„Naš cijenjeni sportski stručnjak, trener streljaštva Seno Čusto, koji je nakon teškog moždanog udara ostao na liječenju u Tokiju, uspješno je transportiran medicinskim zrakoplovom u Rijeku. Sukladno prethodnom dogovoru s upravom KBC-a Rijeka, gospodin Čusto je preuzet od tamošnjeg medicinskog tima te je smješten na odjel intenzivne njege. Hrvatski olimpijski odbor zahvaljuje tvrtkama Allianz i Tokyo Marine osiguranje koje su omogućile prijevoz našeg trenera u Hrvatsku, kao i Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Japanu za potporu tijekom njegova smještaja i boravka u tokijskoj bolnici. Ovim je činom završena i Misija Hrvatskog olimpijskog odbora u Tokiju.“

Podsjetimo, dan uoči svečanosti otvaranja OI-ja u Tokiju (22. srpnja), 66-godišnji Seno Čusto završio je u tokijskoj bolnici, nakon što mu je pozlilo u autobusu tijekom povratka s treninga. Do povratka u Hrvatsku, trofejni trener hrvatske streljačice Snježane Pejčić više je od dva mjeseca proveo na liječenju u bolnici Showa University Toyosu u Tokiju.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije