Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Vruća" klupa

Trener Samir Toplak razmišlja o odlasku iz Cibalije

'14.04.2010.Gradski stadion,Varazdin - Nogometna utakmica 25. kola T-Com 1.HNL izmedju Varteksa i Dinama. Samir Toplak, trener NK Varteks. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
23.07.2012.
u 15:22

– Moram dobro razmisliti što i kako dalje – rekao je Cibalijin trener nakon što su navijači zatražili njegovu ostavku.

Već poslije prvog kola HNL-a i utakmice istine za momčad Cibalije trener Vinkovčana Samir Toplak najavio je da će razmisliti o ostanku na klupi.

– Moram dobro razmisliti što i kako dalje – rekao je Toplak na konferenciji za novinare nakon startnog, teškog poraza od Slaven Belupa (0:3).

Na kraju utakmice ponovno su se čula skandiranja dijela navijača koji su tražili ostavku od Toplaka, ali i sportskog direktora Dražena Pernara. Navijači su u toj prvoj utakmici mogli vidjeti momčad kojoj očigledno nedostaje kvalitete i širine te koja će se, ne bude li nekih promjena i dovođenja pojačanja, grčevito boriti za opstanak do zadnjeg kola.

– Svakako da bi nam pojačanja dobro došla i da su nam potrebna. Međutim, treba znati da je momčad već prošla pripreme i da ti igrači koji kasnije dolaze najčešće stižu nespremni tako da je pitanje koliko bi zapravo oni bili prava pojačanja – rekao je Toplak.

U drugom kolu HNL-a Cibalija ide na noge ranjenom Dinamu, gdje nemaju što izgubiti, poslije čega ih na domaćem terenu čeka utakmica \"biti ili ne biti\" s Interom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:31 24.07.2012.

Najgora, najpriprostija, najjadnija navijačka skupina nema pojma o nogometu, šaka priprostih alkoholičara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije