Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKTIČKI POTEZ

Trener Reala otkrio zašto je izvadio Modrića iz igre: Pogodio je tim potezom

Champions League - Semi Final - First Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
27.04.2022.
u 12:18

Novinari španjolskog sportskog lista Marca kritizirali su ga ne samo zbog te zamjene već i činjenice da je hrvatskog kapetana držao na krivoj poziciji, blizu protivničkog gola. Tako nešto pokušao je protiv Barcelone...

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti u porazu 3:4 na gostovanju kod Manchester Cityja u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka odlučio je zamijeniti Luku Modrića u 79. minuti i priliku pružiti Daniju Ceballosu, što nije "sjelo" baš svima.

Novinari španjolskog sportskog lista Marca kritizirali su ga ne samo zbog te zamjene već i činjenice da je hrvatskog kapetana držao na krivoj poziciji, blizu protivničkog gola. Tako nešto pokušao je protiv Barcelone pa također primio četiri gola.

Sreća je ovaj put bila u tome što je, za razliku od susreta s Kataloncima, igrao Karim Benzema pa se Real "domogao" tri pogotka i više nego dobrog rezultata za uzvrat u Madridu 4. svibnja. Svejedno, promatračima se čini da je to moglo i bolje od 3:4, ponajprije da se Modrić iskoristio na adekvatan način.

Soccer Football - Champions League - Semi Final - First Leg - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 26, 2022 Real Madrid's Luka Modric shoots at goal REUTERS/Craig Brough Photo: Craig Brough/REUTERS
Foto: Craig Brough/REUTERS

- Luka je odigrao sjajnu utakmicu, jedini razlog izmjene je taj što sam htio odmornog nogometaša za posljednjih 15 minuta - opravdao se talijanski trener.

>>> Svih sedam golova s utakmice pogledajte OVDJE

Ne može mu se zamjeriti jer svega tri minute nakon te zamjene Real je smanjio rezultat zahvaljujući fenomenalnom pogotku s bijele točke inspiriranog Benzeme.

Svjestan potencijalno opasne situacije, koju sugeriraju Realovi uzvrati s PSG-om (3:1) i Chelseajem (2:3), Pep Guardiola poziva na oprez.

- U Madridu nećemo slaviti budemo li igrali kao što smo u drugom poluvremenu, ali budemo li ponovili dijelove ove utakmice, onda ćemo pobijediti. Želimo se pokazati na Santiago Bernabeuu, želimo ondje napraviti šou. Slavit ćemo samo ako ostanemo vjerni sebi, druga opcija za pobjedu ne postoji - izjavio je Pep nakon utakmice i dodao da se osjeća ponosnim i sretnim zbog izvedbe svojih igrača.

>>> Kolinda Grabar-Kitarović se opustila u društvu Velimira Zajeca

Komentara 1

DU
Deleted user
09:10 28.04.2022.

Zaista je neobjasnjivo,da MC utrpa 4 komada Realu,tu nema nikakvog objasnjenja,Modric i ni je bas odigro dobro,ali gdje su Realove preplacene zvjezde,zaista to je jedna velika pljuska Realu,a ne ni je Modric kriv za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije