Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Gruziji
Povratak na članak

Trener Kranjčar igrom treba dokazati Vlaku da nije bio u pravu

Kranjčar stalno tvrdi da Dinamo ima igru, stvara prilike, ali da napadači nisu efikasni. Vlak misli drukčije, otvoreno je rekao da Dinamo nema igru, da nije momčad...

Komentari 6

LI
Lisabon
14:14 02.08.2016.

Ponavlja se prica svake godine u ovo doba.Tocno je da Dinamo ne dijeluje cvrsto i razigrano,ali kako je izgledao prosle godine u ovo vrijeme?Fola Esch 1-1 u Zagrebu,Molde 1-1 u Zagrebu,Hajduk u prvom kolu 1-1 u Zagrebu,Rijeka u trecem kolu 0-0 u Zagrebu.Pisalo se da Zoran Mamic ostaje na klupi samo zato jer je Zdravkov brat,da su stranci promasene investicije itd.Nakon 3-3 kod Moldea (jedva,a Dinamo je vodio 3-0)pisalo se da je to strasno kako Dinamo nema igru,kako je trener nikakav,kako neke igrace treba potjerati i slicno.E sad Dinamo dobije Vardar (u obje utakmice),pa dobije Tbilisi 2-0 ,sad opet Dinamo nije momcad,Dinamo nema igru,a 1-1 s Belupom je protumaceno katastrofom.Novinari prepisuju tekstove od lani (s izmjenjenim glavnim likovima),pisu o rasprodaji (a prodan je jedino Pjaca)pisu o losem treneru,svadjaju Cicu s Vlakom itd.Steta,jer ipak mislim da bi trebalo pisati afirmativnije i cekati rasplet poslije danasnje utakmice.Jer ako Dinamo prodje (a to svi manje vise ocekuju),onda cemo opet traziti krivca za nesto i naravno pisati kako nemoze Dinamo dalje kako nevalja ovo i ono.Steta,ali DEJA VU.

VL
BJ
Bjelovar112
12:57 02.08.2016.

Marijan je u pravu

VL
WO
wormeaten
13:14 02.08.2016.

"... no po viđenom, u pravu je Marijan Vlak ..." Slažem se. To vidimo svi osim Z. Kranjčara i T. Židaka.

VL
CA
cabrija
16:29 02.08.2016.

Nisam navijač Dinama,poštujem instituciju i navijače,Trebat će Cici vremena da sve posloži.Volio bi da se desi totalno rasulo u Dinamu ali protiv Kranjčara ne mogu i neću.Želim mu uspjeh.

VL
BE
beri21
13:19 02.08.2016.

Los trener

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.