Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TY LUE

Trener Ivice Zubca: Preminulo mi je sedam članova obitelji. Nisam otišao niti na jedan sprovod

NBA: Los Angeles Clippers at Indiana Pacers
Trevor Ruszkowski/REUTERS
27.03.2023.
u 09:40

Američki trener slavne NBA franšize često je kritizitran u posljednje vrijeme, a mnogi ne znaju što stoji iza čudnih odluka i poraza

Jedni od glavnih favorita za NBA prvaka LA Clippersi našeg Ivice Zubca u svojoj konferenciji drže vrlo solidno peto mjesto iako je to zapravo vrlo razočaravajuće obzirom kakvu momčad imaju. Ozljede Paula Georgea i Kawhija Leonarda unazadile su Clipperse i šampionskim ambicija, a nije pomogla niti obiteljska situacija Tya Luea koji je izgubio nekoliko bliskih članova u rodnom Missouriju.

- Želim vratiti igri ono što mi je dala, ne možeš prevariti igru i proces. Budi dobra osoba, to ne boli, iako nekad možeš biti dobra osoba na vlastitu štetu. Od prosinca sam izgubio sedam članova obitelji, ali izgubili smo šest utakmica zaredom i nisam mogao ostaviti momčad. Znam da sam trebao biti uz obitelj u takvim teškim trenucima, ali nisam otputovao ni na jedan sprovod - otkrio je Lue u podcastu The Pivot u trenucima dok mnogi navijači traže njegovu smjenu.

- Mogao sam tražiti lagani izlaz i otići kući na tjedan dana, ali nisam. Da smo dobili pet zaredom, otišao bih sigurno na tri, četiri sprovoda, ali kad su teška vremena, ljudi žele vidjeti kako reagiraš, tražiš li lagan izlaz. Samo želim vratiti igri ono što mi je dala - rekao je Ty Lue.

Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je još sedam utakmica, Clippersi koji u zadnje vrijeme igraju promjenjivo još nisu osigurali nastup u play-offu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije