Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Trener Hajduka: Očekujem pobjedu protiv Levskog, želimo proći dalje

Joan Carrillo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
12.07.2017.
u 20:08

- Dat ćemo sve od sebe za naše navijače i očekujem podršku publike s tribina stadiona u Dugopolju - rekao je Carrillo.

Trener nogometaša Hajduka Joan Carrillo izjavio je kako je Hajduk spreman za prvu utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv Levskog iz Sofije te da se Hajduk želi plasirati u sljedeći krug tog natjecanja.

- Očekujemo čvrstog protivnika jer momčad Levskog ima dobre pojedince i jako ih cijenimo, ali mi ćemo pobijediti. Mi želimo proći u treće pretkolo Europske lige i uvjeren sam kako moja momčad ima snage to ostvariti u predstojeće dvije utakmice protiv Levskog - rekao Carrillo na konferenciji za novinare na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju gdje će se utakmica protiv Levskog igrati u četvrtak navečer jer je splitski Poljud zauzet zbog održavanja Ultra festivala elektroničke glazbe.

Po Carrillovim riječima momčad Hajduka ima snažan motiv za plasman u treće pretkolo Europske lige. Trener je istaknuo kako je momčad dobro pripremljena za prvu utakmicu protiv Levskog te da je on zadovoljan angažmanom svih igrača. Za stadion u Dugopolju je rekao kako je lijep i malen, ali nije kao Poljud pošto neće moći nazočiti svi navijači koji bi to željeli, što je "mali hendikep" za Hajduk.

- Dat ćemo sve od sebe za naše navijače i očekujem podršku publike s tribina stadiona u Dugopolju - rekao je Carrillo.

Kapetan Hajduka Zoran Nižić je istaknuo kako očekuje pobjedu svoje momčadi u utakmici protiv Levskog.

- Mi ćemo od prve minute ići na pobjedu, ali nećemo srljati i bit ćemo istodobno i oprezni - poručio je Nižić.

Carrillo je izvijestio kako zbog ozljeda u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na Tomu Bašića i golmana Ivu Grbića.

- Njihove ozljede nisu ozbiljnije naravi i oni će za nekoliko dana biti spremni - najavio je Carrillo.

Utakmica Hajduk - Levski igrat će se na stadionu u Dugopolju u četvrtak u 20:30 sati. Iz Hajduka su priopćili kako će se za tu utakmicu primjenjivati sva pravila organizacije utakmica "visokog rizika" koja uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

"Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi," navodi se na službenoj stranici Hajduka.

Komentara 5

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
06:50 13.07.2017.

Hajduk bye byeee..

Avatar Joejordan
Joejordan
04:49 13.07.2017.

Ovaj put Hajduk izgleda da zna što želi i to mi je drago konačno da se nešto pozetvni dešava, idemo sretno svim Hrvatskim klubovima u Europi.

AS
atilla sb 1986
21:18 12.07.2017.

Sve izgubili dabogda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije